sâmbătă, 7 martie 2009

Rutina unui gay narcisist...

Ce face un gay narcisist zi de zi? Pai o sa va spun ce fac eu, fiindca atat gay cat si narcisist ma caracterizeaza.
Sa incepem cu inceputul...
... ma trezesc si cu fata mea de adormit ma indrept incet spre baie sa ma uit in oglinda. Ce surpriza! Spui ca tocmai m-am trezit din coma. Dau drumul la apa si cu frica o incerc sa vad cand e potrivit de calda. Incet si cu gesturi lenese imi indrept mana spre periuta de dinti apoi spre pasta de dinti. Si asa se termina prima etapa a rutinei, care dureaza in jur de 20 de minute.
Ma indrept spre dormitor unde din reflex aprind laptop-ul si ma asej epuizat pe scaun. Imi verific email-ul si verific si calendarul ca sa ma asigur ca am dormit doar 9 ore si nu 33.
E momentul pentru a petrece o ora in cada! Ma indrept din nou spre baie, apoi dau drumul la apa in cada si torn spumant (Le Petit Marseillais). Cand cada mai are putin si da pe afara, iar spuma formeaza munti realizez ca e cazul sa imi aduc cartea si prosopul. Ma fac comod in cada si pentru o jumatate de ora nimic nu ma poate miscac(poate un cutremur), stand paralizat cu o carte in mana. Cand simt ca apa deja devine calduta si nu mai e asa cum vreau eu, las cartea deoparte si ma apuc de "innotat". Ador senzatia de dupa baie, cand ma imbrac cu halatul meu bleu pufos.
Petrec cam o ora pe zi in halatul meu pufos si asta se intampla in fata calculatorului. In scurt timp realizez ca mai am doar doua ore pana trebuie sa plec la scoala(invat dupa amiaza).
Din acest moment se porneste iadul... in doar doua ore trebuie sa fiu pregatit. Ma indrept din nou spre baie si ma uit iar in oglinda. Cu intristare observ ca mi-a aparut un cos... trebuie acoperit! Pentru asta imi folosesc "acoperitorul meu de cosuri" (daca vreti asa ceva se gaseste in Sephora), fara de care as fi mort. NU IMI GASESC FIXATIVUL! Il caut de nebun pana dau de el, ca de obicei il gasesc in alt loc decat il gasesc atunci cand il caut in ziua precedenta. Incep sa imi aranjez parul si simt cum imi pulseaza o vena fiindca nu sta asa cum vreau eu. Pana la urma ies din baie satisfacut cu un zambet larg pe fata si ma gasesc in fata sifonierului unde stau aproximativ 30 minute fiindca , logic, nu stiu cu ce sa ma imbrac. Gasesc ceva ce mi se pare acceptabil dar nu sunt multumit asa ca mai caut. Brusc ma uit la ceas... doar o jumatate de ora si iar spune profa ca am intarziat.
Intr-un final termin tot ce imi propun dar cand ies pe usa imi dau seama ca am uitat ceva, dar nu stiu ce. Incui usa si atunci sclipirea mea de geniu imi spune "Idiotule, ti-ai uitat telefonu' pe birou!".
Restul timpului il petrec la scoala(8 ore), dar nu ma pot abtine sa nu fug la baie in fiecare pauza sa ma uit in oglinda, sau in cele mai fericite cazuri sa zaresc cate un tip simpatic care sa ma salute...
Seara... teme... teme... teme

2 comentarii:

undoo spunea...

lol:))) nici chiar asea frate....
:| honestly...
e bene sa faci baie zilnic.. dar cred ca mai recomandata r fi termenul(si luat ca atare) dus...(retine dus.. nu baie...)
asta tiar da 1 ora in plus la timpul tai liber...(care sa fie liber si distractiv)
si.. chiar conteaza asea mult cu c te imbraci. adik nush,,, io ma imbrac cu c o fii atata timp cat imi sta bine sau imi place mie...
chiar nu imi pasa dak altora le place sau nu... (Desi e preferabil sa le placa dak nu vor sa se certe cu mine..)
si un sfat pt ore... iati o oglinda. sau stai cu o fata (care sa aibe una) in banca.. io asea fac mereu :>:>
iar cosurile fac parte din decor.. si io am cateva.. si am renuntat sa mai lupt cu ele... iar sa ma dau cu corector:O:O/:) nu am ajuns inca in stadiul asta al metrosexualitatii
oricu interesante articole mai ai..

Iulian B. spunea...

dupa ce a citit ubi ce ai scris a tinut neaparat sa te intrebe "esti Leu, nu-i asa?"