luni, 9 martie 2009

Juste une Question d'Amour

Juste une Question d'Amour este un film realizat in 2000, in Franta si are ca tematica o poveste de dragoste intre doi baieti. A fost primul film care fost televizat la o ora de maxima audienta in Franta si primul pas spre "detabou-izarea" homosexualilor. In rolurile principale sunt Cyrille Thuavenin si Stephan Guerin Tille.
Sincer mi se pare un film la fel de bun ca Latter Days si vi-l recomand cu caldura. E in franceza si asta il face sa fie si mai bun, deoarece sincer m-am saturat de toate filmele comerciale americane. Va recomand sa nu pierdeti timpul cautand subtitrare, ca nu o sa gasiti.

Filmul are ca tema nu doar o relatie de dragoste gay, cat si acceptarea parintilor la aflarea adevarului. Chiar daca uneori parintii sunt egoisti, in totdeauna ei realizeaza ca daca nu accepta fericirea copilului lor, il vor pierde. Donc, je vous laisse le voir!

4 comentarii:

Anonim spunea...

apai daca e tot "atat" de bun ca latter days, atunci clar nu ma uit... :))

Emy spunea...

Sa inteleg ca nu ti-a placut Latter Days...

Anonim spunea...

latter days mi s-a parut un film porno. deci, implicit, un film jucat prost... replici de 2 bani, niste wannabe actors si o poveste tampita... ce vrea sa insemne? iubirea imposibila dintre fanaticul mormon si gay-ul exhibitionist? toata lumea vorbea despre latter days ca despre un film extraordinar, de neuitat! da, da... si marmota?! hedwig and the angry inch, transamerica, capote, astea filme de referinta gay...:D

Emy spunea...

Din toate filmele astea nu am vazut niciunul... merci de idei, o sa le caut...
Referitor la Latter Days... mi s-a parut un film ok, dar poate zic asta fiindca nu am o vasta cultura despre filme. Cum spunea cineva "chacun a son goût"...:p